Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 29, 2011

NAK ESYEN SIKIT.. AKU PUN DAH TENGOK OMBAK RINDU

Aku tau  sure ramai dok kata aku "perak" kan??
Orang lain dah 10-15 kali nonton Ombak Rindu
Aku baru sekali nengok dah kecoh satu donia...hahahahahaktui!

Ok la.. walaupun aku ketinggalan dari korang2 semua
tapi akhirnya aku dapat jugak nengok filem ni dari awal sampai akhir
Kalau tak silap aku citer ni dah tayang kat Astro First kan
Tapi aku kan takde ASTRO.. so apa boleh buat
Layan je la kat youtube... terima kasih la sangat2 kat tukang upload tu
Kalau nak layan DVD cetak rompak, hasben aku bukan layan beno citer2 tangkap leleh cenggini. Kalau gangster2 tu dia suka la..

Sapa yang sekapal dnegan aku.. boleh nonton kat sini
Standby la masa korang 2 jam... Kalau line internet korang hazabedah mau pegi 6 jam kot





Memang agak touching la citer ni
Mampu membuatkan aku menitiskan air mata
[part yang Izzah hampir keguguran masa kejar kereta Haris tu]
Kalau baca novelnya mungkin lagi feeling kot!


** Tak sabar nak tengok ending Tentang Dhia petang ni pulak!

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

pssttt..saya pon baru tengok hari nih..kat youtube jugak..kekeke.. takpe lah lambat pon..janji tengok..

Dalila Hamid said...

nk tggu astro first aja

Rinna said...

Sama ler.. baru je layan kat Youtube..selepas baca novel..nye..

lieyalatif said...

lieya pun tak tgk lagi heheeheh..weekend ni baru nak tgk kat astro first tu heheheh....