Friday, December 23, 2011

YAHU... DAPAT BONUS 6 ANGKA!!

Salam Jumaat ye kengkawan semua
Hari ni makcik sangat gumbira sebab hari ni dah hari Jumaat
Esok dah hari Sabtu nak balik Ipoh pulak
Nak gi poya2 ngan family 
Dan yang PALING MENGGUMBIRAKAN--> tok laki aku dah dapat bonus
[bini terlampau la ni.. laki yang bonus, bini yang over eksaited]

Dengan senyap2 aku pi skodeng berapa bonus dia dapat kat M2U
Fuyo.... terbuntang mata mokcik...
Bonusnya 6 ANGKA ... wa cakap lu....
Tak sangka dalam gawat2 gini pun kompeni kasi bonus camtu punya banyak


Apa ek nak mintak kat tok laki aku tu yer???
[sambil mata hitam juling naik atas]



** BONUS 6 ANGKA tu termasuk la yang 2 angka selepas titik perpuluhan tu...ekekekeke...
[maksud aku termasuk yang sen2 tu la..hehehehe]

10 comments:

gadisBunga said...

termasuk yg lepas titik perpuluhan tu pun dikira angka jugak. :)

gi holiday cara jugak tuh! hihihi~

yana halim said...

wohoooo.....bestnye. Aritu hubby akak dapat bonus 6 angka jugak. hehe.... (plus 2 angka selepas titik perpuluhan). Ingatkan nak ajak pi Sabah. Last2 dia ajak pi Tabung Haji suh masuk duit nak daftar haji. Huhu...

Me said...

apalagi syani.. ekau minta KC la... bukan ekau mengidam kitchen cabinet ke? kalau dah ada KC minta gadjet2 nya plak;)

SYANI said...

GB,
Esok nak gi holiday la ni.. Ke Teluk Batik jom!!!

SYANI said...

Ka Cho,
Haah jugak kan.. pi daftar haji. Hasben saya tak bukak akaun TH lagi..

SYANI said...

Kerol,
Bonus dia tu tak cukup la untuk buat KC idaman aku.. Hehehehe..

Dalila Hamid said...

hhha... terkejut betoi... klau betul pun rezeki terpijak la tu... co dela ni dk dpt byk2 mmg dlm mimpi ja la... hhhee

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. terkujat beruk sekejap.. ingatkan bonus sampai ratus riban.. perrrghhh.. memang best kalo bonus jek banyak cam tuh.. hahahaha

mr icham said...

SUV bakal keluar la tue...

umialya said...

kalu dpt bonus tanpa 2 titik kt belakang tu kan seronok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...