Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 15, 2011

ZAMAN KECILKU

Zaman kanak2  especially tahun 80-an ke 90-an memang zaman yang paling best
Kalau boleh kembali ke zaman dulu, memang teringin nak patah balik zaman kecik2
[Mesin masa doremon pun tak wujud lagi sampai sekarang]
Kalau ingat2 balik, memang macam2 permainan, gajet, katun, citer TV & makanan yang memang dah payah nak jumpa sekarang ni.
Rasanya zaman kanak2 sekarang tak best cam zaman kita dulu kan?
[maybe sebab kita bukan kanak2 lagi sekarang ni]

Antara benda femes masa kecik2 dulu


Sape yang ada fb tu silalah join group ni
Macam2 gambar zaman dulu kala ada kat sini
Benda yang kita dah tak ingat pun boleh ada
Lucu baca komen2 orang
-Klik je gambo tu-


** Sekali sekala teringat zaman kanak2 sangat menggembirakan!

** Suka citer JEM & CHARLIE'S ANGEL & MOERO ATTACK [banyak lagi kalau ikutkan]

2 comments:

mama iris said...

water color panda....dulu2 ada gak....

Qhaifa Nur said...

bila tengok semua ni baru teringat dulu2...alangkah indahnya..