Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 21, 2011

MACAM TAU-TAU JE DAH HUJUNG TAHUN

Asal hujung tahun je time tu jugak le nak rosak le, koyak le dsb
Macam paham2 pulak deme ni nak mintak tukar baru

Bebaru ni iron aku buat problem... bukak no 2 pun panasnya cam no 5
[Nasib tak terbako unifom laki aku tau!]
Tapi lepas kena hentam sikit, terus ok pulak

Kipas siling kat rumah aku pun tetiba je dah jem
Tak boleh switch on - pakai remote @ manual
Hari tu dah betulkan tapi lepas je orang repair tu balik, dia jadi balik
Bukak-tutup suis pun tak jadi apa
[Last2 terpaksa keluarkan kipas lama dari dalam stor]

Terkini, ni pulak buat hal 
Yup... beg duit yang aku beli 2 tahun lepas
[saje nak mention dah berapa lama aku guna..hehehehe]

Satu zip tu dah rosak....
Kalau tutup pun dia tetap terbuka
Kena gertak kat dia "kang aku beli baru kang!!!" , baru la dia boleh tutup
Macam berpuaka lak beg duit aku tu...ish..ish..ish..

** Nak kena singgah JUSCO Rawang ni...[tetiba laks!!!]

5 comments:

yana halim said...

isshhh.....beli je baru. Bonus kan ade? hehe

SYANI said...

Ha.. memang tangah tunggu bonus tok laki nih!!!

sisdee said...

oh wallet i pun dah lama tak tukar hahahahaha

|| NaFiRaa || said...

hahahahha.. dia tahu awak nak bonus kot.. tu yang buat hal tuh..kikiki

Sidratul Muntaha said...

2 thun?
bsgunya la tuan wallet tu.
klu aku,tajk sampai setahun kalau hat yg berzip - zip tu