Thursday, December 22, 2011

PERTAMA KALI DENGAN RORINE

RORINE ada buat warehouse sales kat Dewan Batang Kali tau
Start 19/12/2011 sampai 25/12/2011 ni [seminggu je]
Sales gile gak la dari 40-70% less
Mau tak sawan mak dibuatnya weh...

Hari memula lagi aku dah pi terjah dewan tu
Aku pegi lepas balik keje
Time aku pegi tu memang orang tak ramai lagi
Tapi bila masuk je dewan tu, juling bijik mata tengok sales kiri kanan
Ada henbeg, kasut, baju, pinggan mangkuk.. ala2 dalam katalog gitu la

Tujuan utama pegi pun sebab aku nak cari kasut gi keje
Kasut keje aku dah laih beno dah
Saje la cuci2 mata kot2 ada yang aku terbekenan
Selama hayat aku ni, tak pernah lagi aku beli barang2 RORINE ni
Tengok katalog ada la tapi tak pernah beli
Aku tak suka beli handbag/kasut secara online @ katalog
Aku lagi prefer benda ada depan mata sebab boleh try & belek puas2
Kang kalau beli kasut online kang, ntah selesa ke tidak, elok ke tidak dengan kaki sendiri
[aku memang cerewet bab beli kasut ni]




Dalam banyak2 tu, ada la 4-5 yang aku berkenan
So kena choose betul2 la tujuan utama beli kasut tu
Finally decide ambil wedges je... teringin nak beli heels tapi ada yang tak menepati citarasa aku
Nampak beso kaki aku kan ---> SAIZ 7
Harga asal kasut ni RM79.90 tapi after less 40% + 20%, hanya bayar RM38.35 [agak berbaloi la aku rasa]
Beli kaler hitam so senang nak match dengan baju

Ini la kasut yang aku selamat rembat 

Kena pilih yang banyak tali untuk menyembunyikan kaki yang kembang..hehehehe




** Esok laki aku dapat bonus, nak singgah beli sepasang kasut lagi lah... [sambil mata bersinar2]

6 comments:

|| NaFiRaa || said...

cantek.. tapi saya x boleh beli kasut untuk gi keje ade tali kat belakang cam tuh.. sebab saya drive kete x boleh pakai kasut..jadik susah sket lah nak bukak n pakai balik kasut tuh.. kekekeke

sisdee said...

dah lama sgt tak belek katalog camni. dulu kwn2 suka tunjuk katalog then kita tukang beli hahahahah

SYANI said...

Nafiraa,
Dulu tak suka juga kasut ertali2 cenggini. Tapi lepas hasben kata cantik, tetiba terus suka..hehehe

SYANI said...

Sisdee,
Tengok katalog memang heaven kan?? Rasa cam nak beli semua..hehehehe

Dalila Hamid said...

adik ipar mmg pkai brand rorine... beg tangan mmg tahan lama

SYANI said...

Ye ke?? Nak kena usha gak ni henbeg RORINE ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...