Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 28, 2011

SANGAP

Bosan gak ye bila tak ramai orang keje hujung2 tahun ni
Tinggal 2-3 kerat je yang ada kat opis ni
Aku tengok muka kau, kau tengok muka aku
Kan Ziha kan?? Kan?? Hehehehehe

Kejung lak otak aku hari ni.. nak sambung entry Teluk Batik pun takde mood.
Mata asyik ngantuk jer.... walhal tetiap malam aku tidur awal

Masa mengapdet folder picture kat PC ni, terjumpa la pulak gambo mata ni
Hey... berkenan la pulak kat kontek lens kaler ala2 grey-violet ni
Kat mana nak beli kontek lens kaler2 yang murah ek????
Ce citer..ce citer..


** Tak sabo nak jumpa Ku Salmi petang ni... GRRRRRRR!!!!!

3 comments:

aTy _faRed~ said...

ha'ah...kat opis ni pon kosong jer..sunyi rase..tapi besh lak..;p

|| NaFiRaa || said...

saya x reti pakai lens.. takuttt..kikiki

yana halim said...

bole jadi mcm retis kalau pakai contact lens kaler2. ke jadi datin ke....hehe..