Thursday, December 15, 2011

DAH BELI BUKU SEKOLAH ANAK???

Ibu2 yang ada anak yang bersekolah, sudah beli buku sekolah anak2 ke??
Mentang2 dah beli.. eksyen la pulak
Baru nak belajo hantar anak sekolah kebangsaan camni la gayanya

Perhatian untuk parents di sekitar Batang Kali
Especially yang hantar anak ke SKBBBK [Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Batang Kali]
Adalah dimaklumkan, buku sekolah dah start dijual di kedai buku sekolah
Sila terjah bookshop segera untuk mengelakkan kesesakan di saat2 akhir...hehehehe 

Buku sekolah dah start dijual mulai 12/12/2011.
Ni senarai buku2 yang perlu dibeli oleh setiap murid
Mintak je senarai ni kat kedai buku tu & dia akan bagi la buku2 ikut senarai tu

Buku tulis yang bakal digunakan oleh Yaya...
Total semua yang dibeli kat bookshop semalam RM37.00
[termasuk buku tulis, fail peribadi, name tag kosong, ring folder & tracksuit sekolah]

Orientasi Darjah 1 akan dibuat pada 31/12/2011 ni.
Sempat lagi nak pi cuti2 Krismas..hehehehe




** Minggu ni kena setelkan semua baju & perkakas sekolah Yaya...

** Nak tanya, buku teks & buku rampaian latihan nanti sekolah kasi free ek???

5 comments:

saniah said...

buku tulis dan buku rampaian tu tak sama ke dik?

SYANI said...

Huk aloh.. silap.. bukan buku rampaian tapi buku latihan..

Alin Marlini said...

ada yg kena beli..ada yg free

Queen said...

entah..anak nik baru 5 bulan..hahahah..=p

Dalila Hamid said...

dela tanya khabar anak2 buah ajelah pasal preparation sekolah..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...