Tuesday, July 12, 2011

TAHUN NI MEMANG TAHUN PEREMPUAN

Tahun ni memang tahun pompuan
Sape perasan???
Sebabnya tahun ni memang majoriti orang beranak dapat baby girl kan??

Jiran aku ada 2 orang baru beranak bulan ni --> dua2 dapat baby girl
Opismate aku pun baru deliver dapat baby girl jugak
Victoria Beckham pun baru deliver baby girl jugak 



Adik aku, MR ICHAM adakah bini kamu mengandung baby girl jugak??? 
[adik ipar aku bakal bersalin bulan September nanti]

Ahkak Merah a.k.a redmummy pun adakah preggy dengan baby girl??

Wait & see je lah...


Tak kiralah baby girl @ baby boy, semuanya adalah amanah Allah yang perlu dijaga..

4 comments:

Sitisifir10 said...

Kalau ada rezeki mmg nak anak perempuan plak sbb sblm ni dah 3 laki tp baru 2 perempuan... ngehs ngehs

PinKy MoMMa said...

kalau benar bagai di ramal..saya la org paling gembira huhu..teringin nak girl..tp kalau lahir nnt boy pun sy terima..rezeki Allah kan ;)

psst salam kenal ur 285 follower ;)

SYANI said...

Sitisifir,
Hang tak tutup buku lagi ke?? Nak tambah berapa banyak lagi tu?

SYANI said...

Pinky Momma,
Kalau usaha, doa & tawakkal insya-allah ada la rezeki tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...