Sunday, July 10, 2011

PUTING OH PUTING

Walaupun dah umur 4 tahun si Adib masih lagi minum dalam botol susu
dah jenuh aku suruh dia jangan hisap botol lagi
tapi dia nak jugak
agaknya sebab senang nak minum air sambil baring kot
kalau minum dalam cawan kan tak boleh nak baring

Walaupun aku dah tukar puting saiz XXL
tapi dia nak jugak lubang puting tu lagi besar
last2 dia gigit puting tu supaya lubangnya besar
lagi senang air menderu2 masuk ke tekak dia


Ni la rupa puting botol susu si Adib
kalau orang tengok sure kata teruknya puting susu
tapi apa nak buat
everytime aku tukar dengan yang baru
sure dia otomatik gigit sampai jadi cenggini

4 comments:

teacher bonda said...

kita sekapal...tp bs darwisy sy yg ngadu sbb dia x guna botol susu kt umah..

gedek! said...

Ohhh... biasa la...

Budak lelaki memang suka puting...

mamatasnim said...

amboi besar tul lubang puting adib..:)

♥MAMASYAZA♥ said...

bukan suka puting, suka gigit puting...geram sgt. sikecik akak pun camtu, tak naknye dia nak minum susu dlm cwn isap, tak best katanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...