Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, July 5, 2011

SERIK DENGAN AMWAY, TUJU COSWAY LA PULAK

Kali ni takde pengalaman perit macam dengan Amway
boleh shopping dengan tenang sambil anak2 berlari2 dalam kedai
hehehehe...

Singgah sini sebab nak beli Nutrijuice tu je
Suka beli jus Cosway ni sebab sedap & dah tak perlu tambah gula
anak2 aku pun suka minum
aku beli 3 botol --> oren mandarin, honeydew & mangga
[nak beli yang Pink Guava tu tapi takde offer la pulak]

Selain tu beli redeem la contact lens solutions ni
[teringatkan yang solutions aku pun dah habis, sedang elok la beli yang baru]

Berbaloi2 gak beli kat Cosway ni sebab kalau kat Guardian @ Watsons pun yang pek 2 botol besar dah harga RM30-RM40 kan. Kat sini aku beli RM19.90 je + 1 RP.

Dapat la 2 botol besar, 1 botol travel, 2 contact lens case.

Pastu aku beli la gel ni..
Ini untuk orang yang dah kawin je ye... anak dara takyah gatal tangan nak beli

Ada sesiapa pernah try tak???  Aku baru nak try TAPI........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


aku terperiod pulak dah!!!


Minggu depan je la kita cuba ye bang!

4 comments:

Sitisifir10 said...

Uit....gel apakah itu?? :P

SYANI said...

Gel tettttttttttttttt!!! Kalau dah namanya manjakani, mana la lagi kan?? kan??

Me said...

syani.. sapu di tetttttttttt kah?

SYANI said...

Kerul,
Tepat sekali betul!!!!