Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 18, 2011

JOM MARRYBROWN

Batang Kali dah semakin maju sekarang
sekarang ni dah ada Marrybrown weh!!!
baru bukak minggu lepas tapi Sabtu lepas baru sempat terjah.
 Nampak tak belon besar tu memanggil2 kitaorang singgah..

Biasa la kan, kalau baru bukak sure penuh je 
tapi nasib baik la MB ni 2 tingkat so masih ada available space
tapi kat tingkat atas la
[tak merasa nak duduk kerusi ala2 buaian tu]

Kalau ikutkan aku jarang makan kat MB sebab MB ni jarang ada kat semua tempat
tak macam KFC kan, merata2 ada
last time aku makan pun masa keje kat Ipoh  6-7 tahun lepas
yang aku ingat pasal MB ni ada gelas jumbo
tapi semalam takde pulak dalam menu list tu.

Sempena promotion ni, kalau bebudak datang depa bagi eskrem
so anak2 aku sebelum makan pulun la eskrem dulu

Kat tingkat atas ni ada tempat budak2 main pulak
suka la anak2 sebab ada mainan
tapi masa kitaorang pegi tu, tempat main tu tak boleh masuk lagi
cuma tengok dari luar cermin je la

Aku tak order banyak pun, cuma burger & set macam snack plate KFC tu
cuma aku pilih kuah black pepper je [gravy boleh pilih nak black pepper @ mushroom sauce]
eh... seriesly, ayam dia lagi sedap la dari KFC...pas ni saya mesti piley!!!

Depan Marrybrown ni akan bukak pasaray baru
PASARAYA HARI-HARI
Pasni kena la terjah juga
sambil nyanyi "MARILAH PERGI HARI-HARI"
hehehehehe...

2 comments:

yana halim said...

hoho....bole jadik model iklan makanan segera budak berdua tu. especially si yaya. try la antar audition ... hehe

kakyong said...

ni lat belah mana ni?

kakyong dulu time awal pregnant suka makan bubur MB.. kerap2 lah juga menjengah ke greentown mall... hahah