Friday, July 15, 2011

BERHUJUNG MINGGU

Alhamdulillah, kita sudah berada di hari Jumaat minggu ini
esok dah Sabtu, lusa dah Ahad, tulat dah koje balik

Apa aktiviti hujung minggu ni?
Umah Cik Besah ada buat kenduri akikah + sambut puasa
umah mak aku lak bakal menantu baru nak datang pulak
nampak gayanya terpaksa berhujung minggu dengan Cik Besah je lah
[selama ni pun memang dengan family belah hasben je]
2-3 bulan sekali baru la merasa berhujung minggu dengan mak abah aku

Apa pun aktiviti korang
aku ucapkan SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!!!


Tetiba aku rasa nak berhujung minggu di sini
tah bila nak pagi ni???

ARGH!!!! I NEED A VACATION LOR....

2 comments:

rasp said...

waaaahhhh cam best jek kan...
tapi me ada wedding to attend...
hepi wiken ya sis...

Sitisifir10 said...

Nejad ajak gi Kolam Air Panas tapi ntah le nape smlm terasa malas nk kluar..nyesal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...