Friday, July 15, 2011

KISAH CINTA YANG LEBIH HEBAT DARI NORA ELENA

Lepas nengok drama Nora Elena, majoriti sure akan kata itulah drama TV yang paling best
[Masa nengok Nur Kasih pun cakap camtu jugak]
Ye la kan, sebenarnya lebih kepada perasan sendiri
berangan dapat laki cam Seth Tan tu kan..

Tapi lately dah banyak blog dok citer pasal citer yang lagi touching dari Nora Elena
citer apa??? Tahajjud Cinta??? Stanza Cinta???
No...No...No... [sambil goyang jari telunjuk ke kanan kiri]
Tapi citer Norma & Talib
Ini bukan drama tapi realiti tau
sapa yang mengikuti perkembangan mereka sure akan tersentuh sanubari masing2
[mungkin gaya penyampaian tuan punya blog pun memainkan peranan jugak]

Actually aku pun mengikuti perkembangan depe jugak [sebagai silent reader]
betapa tabahnya mereka menghadapi ujian Ilahi
kesiankan Norma, Talib & anak mereka Rafiq
ye la kan, kalau berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan..

Tapi hari ni tetiba rasa nak buat entry tentang mereka
[tujuannya supaya En suami dapat juga mengikuti kisah mereka]
Hasben aku ni tak rajin blogwalking, dia cuma reti baca blog aku jer..heheheh

Pada sesiapa yang nak tahu kisah NORMA & TALIB
klik je la gambar di bawah ni
[segala kronologi boleh baca di sana juga]

Kalau ada yang tak tersentuh lepas baca cerita depa
memang la korang hati batu tau
Nora Elena kita dah tahu citernya happy ending
tapi citer ni belum tahu kesudahan endingnya
apa yang diharapkan hanyalah yang terbaik untuk diri mereka
semoga mereka tabah & sentiasa berada dalam peliharaan Allah




** Untuk suamiku tersayang, jika nasibku seperti Norma, adakah abang juga akan setia seperti Talib???



3 comments:

amiey lee said...

hi syani...serius kta pun sedeh dgn kisah norma n talib... smpai emelkan kisah mereka dkt opis ni...

yana halim said...

memang sangat sedih...jenuh tahan airmata...

Sitisifir10 said...

saya jugak yg masih tak berani bukak....kalau buka kompem merembes dgn hingus sekali :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...