Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 20, 2010

Tak Pernah-pernah Jem...

Petang semalam sesampai je kat Batang Kali [lepas simpang ke Genting Highlands] tetiba jer kereta berderet2. Apa kes??? Tak pernah2 jem kat area rumah aku ni tetiba jem lak. Panjang berjela lak tu. Ingatkan eksiden ke hapa rupanya orang dok sibuk2 gantung banner/poster pilihanraya sana sini. Sangat mengganggu lalulintas.


Dah kebetulan jem ni sempat la ambik gambo kiri kanan jalan.. Perang bendera & poster dah start dah!!!! Meriah pulak rasanya..


Dalam jem2 macam tu ade jugak yang masih meniaga... Lantak la nak jem ke hapa janji bisnes jalan.. ye dak?? Pakcik kekabu jugak yang menten..

Pagi tadi dengar berita, calon yang bertanding sekarang 1-1 between PKR & BN... Makin sengit la 'perang'..


Tapi kalau area Hulu Selangor  ni kalau calon BN je sure "keling"... Hulu Selangor ni sinonim dengan kap lam ya nga ke????

*** Pagi tadi masa keluar rumah kat padang depan rumah aku tu dah penuh bergantungan poster2 mengundi. Tak tangkap gambar pun sebab gelap. Balik karang sure lagi banyak poster & bendera.. [alamat jem lagi la petang ni...]

8 comments:

sI tEDI said...

ko mengundi ke tak?

Ieda Al-Habsyi said...

batang kali kan? sibuk skang mengundi ni, heheh :)

makcikrehan said...

meriah kat wei hulu selnagor yg hulu banat ni...heheheh

Queen said...

hulu selangor tetiba termeriah plak...hehhehehhe...
not sure sempat ke tak turun berkempen dgn abg2 ipar dekat sana....

aminatulmimi ismail said...

aik.. batang kali tu area hulu sgor gak ke?? hehehe

AISYAH HANI said...

sl tEDi,
aku tak mengundi la... aku daftar kat Ipoh..hehehe

AISYAH HANI said...

Queen, meh la join kemeriahan kat hulu selangor ni...

AISYAH HANI said...

mimi,
batang kali & sewaktu dengannya tu area hulu-hulu la tuh!