Thursday, April 29, 2010

JJPM : Secret Recipe

Masa Kejadian : Blackout Minggu Lepas
Tempat : Secret Recipe
Lokasi : Jusco Wangsa Maju
Suspek : 4 geng  kebulur
Pengangkutan : Kereta persendirian


Ingat tak entry lepas pasal opis aku blackout tu... Lunch time, masing2 reka plan le nak kemana. Kitaorang masing2 terus pecut keta di Alpha Angle (Jusco la tu)... Dari plan ke food court terus ubah ke Secret Recipe.

Again, gambar kredit to Annazulkefly (dia je sudi jadi photographer tak berbayor kitaorang.) Orang lain tak rajin mengusung kamera sana sini tapi dia tetap usung kamera dalam beg Harrods dia tuh! Enjoy the pics!

Cam biasa.. mukadimahnya tentulah menu book ni kan!!! Kalau tak cane nak order..

Benda yang aku telan.... Spaghetti meatballs & chocolate ice & cream...
[Tang spaghetti tu agak kureng sikit.. rasa cam ala2 masa aku memula belajo buat dulu.. cayor sikit kuahnya! Kita buat sendiri lagi sedap kan K. Juwita...]

Geng 4 sejoli yang sentiasanya kebuluran di tengah hari...
[K. Fina, awat mata stim tu??? Lapo sangat dah ke???]


Next destination geng????

4 comments:

sI tEDI said...

x pernah makan kat SR.
selalu beli kek sepotong dua bawa balik!

makcikrehan said...

JJPM tu apa? jalan-jalan perut moncit kah?

AISYAH HANI said...

Si Tedi,
Makanan SR tu tak le sedap mana pun....

AISYAH HANI said...

MR,
Jalan 2 Pegi Makan... ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...