Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 9, 2010

Birthday Celebration Hubby

5/4/10 lepas kan ke birthday hasben aku yang ke-34. Walaupun dah tua bangka birthday kena celebrate jugak kan??? At least penghargaan dari ahli keluarga sendiri terutamanya bini & anak ye dak..

Well, tak lengkap le birthday kalau takde kek kan?? Tapi kali ni aku belikan kek Black Forest dari King's. [Nak oder dengan MakcikRehan dah tak sempat..hehehe]. Boring la dengan kek Secret Recipe sebab terlalu lembik. Bila dah lembik korang dapat tak bayangkan rupa kek tu bila dalam pinggan korang?? Ewwwwwwwww!!!

Aku beli kek pun yang setengah kg je. Malas nak beli yang besar2 nanti tak habis. Pastu malam sebelum balik rumah order satay untuk dinner. [Makan berat lagi...melayang diet aku!!!]. Lepas maghrib, hubby gi ambik satay pastu aku pun siap2 nak jamu orang makan. Tak le jemput jiran tetangga bagai, cuma Cik Besah & the geng je. Memula hasben ajak buat kat rumah Cik Besah  tapi aku cakap better buat kat rumah kitaorang je.




Tepat kul 9 malam makan2 pun bermula. Hanya jamuan ringkas - kek, satay & air teh/nescafe.  Yang terlebih excited macam biasa la budak2. Bapak budak sempoi je...[Gambar birthday boy takde... malu kekdahnya..Podah!!!]

percubaan membuat PEACE yang tak menjadi [Yaya yang snap gambo ni..]

10 comments:

ijad said...

cantik blog...

makcikrehan said...

aku mana geti buat kek belek porest laguni woii.. aku buat kek segara ja geti..kekeke.. pi ambik TAG kat belog aku nooo....

Me said...

mengiurkan kek n satay... tapi ko patut order dgn aan 1 bulan lebih awal.. baru aan leh letak segala ceri segala bagai...

Eiba said...

Hepi besday utk hasben mu gaks eh..34 tu muda laaaggiiii...kena jaga elok2 beb...Syah...kek tu sedap kan??kan??? terliur arrr...

sI tEDI said...

cantik kek!

AISYAH HANI said...

Ijad,
Terima kasih.. nanti singgah lagi yek!

AISYAH HANI said...

Makcik Rehan & Kerul,
Tak pe an, aku booking hang untuk birthday Adib lak bukan 9 nih. Bleh??? ade masa 5 bulan hang nak belajo letak ceri ke hapa ke..

AISYAH HANI said...

Eiba & sl tEdi,
Kek itu memang sedap!!! Pi cari kat Kings'.

kakpah said...

gambar si kakak tu macam cakap " Laa... bila nak potong kek ni!!!!!!"
Makan kek jangan selalu, nanti gemuk hehe..

AISYAH HANI said...

Kak pah,
Pandai akak teka apa Yaya cakap!

Tu sebab saya beli kek kecik je kak. Lagi besar kek, lagi banyak saya bedal..