Monday, April 5, 2010

Aku dah tahu sape punya kerja....

Entry lepas2 kan aku banyak membebel pasal taik kucing kat laman rumah aku kan?? Akhirnya aku dah berjaya "menangkap" pesalah2 tu semua.. Aku bukannya berani pun nak tangkap kucing2 tu semua cuma aku berani menangkap gambo je. 

Selalunya aku tengok macam2 jenis kucing yang masuk keluar laman aku nih. Tapi lately tinggal 2-3 ekor ni je. Yang lain katanya dah mampus kena langgar. Ni dia muka2 wanted yang berak kat rumah aku!! Tapi aku tak de kesempatan pulak nak ambik gambar depa ni buat "keje"... Takpe nanti aku try jadi paparazi tangkap depa ni red-handed!


Kucing gemuk ni kucing jiran aku.. Nampak tak penyapu tu??? Si Adib nak halau kucing tu dengan penyapu la kononnya...

alih2 bila dia nampak aku snap gambo dia, makin dia buat dek je... Siap landing macam la nak posing bagai.


*** Korang ni gi la berak rumah tuan korang. Jangan la berak kat rumah aku!!! Tak lalu nak cium perfume korang yang menusuk kalbu tuh tau!!! PENING!! [ke tuan korang yang suh berak kat rumah aku???]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...