Thursday, April 8, 2010

Korang Breakfast Apa Pagi ni???

Takde idea la nak menaip di pagi hari ni... Korang dah makan?? Dah breakfast???

Korang makan apa pagi ni???

Aku ni dah sampai opis kul 7pg. Mula la perut pun berkeriuk2. Kul 8, pegi tapau  breakfast kat kakak belakang. 

Aku beli ni...............
Bihun goreng dengan telur mata kerbau yang cair di tengah + paru 
[walaupun aku sebenarnya tingin nak makan nasik lemak.. tapi sebabkan aku "berpantang' ni... kena sabo beberapa puluh hari lagi.. Ya-Allah..kuatkan le imanku!]

Aku ni bukannya suka sangat makan organ dalaman binatang ni. Especially paru ni memang tak pernah dimakan!. Tapi sejak aku keje kat OHC ni, K. Watie la yang memula ajar aku makan paru. [Tapi aku cuma makan paru yang kakak belakang jual je.. sebab dia buat paru yang rangup. Kalau yang lembik cam tayar beskal tu memang sure aku luah balik sebab aku rasa liat2 & tak sedap]

3-in-1 : makan sambil tengok katalog Cosway sambil bukak internet...[bahagianya hidup!!!!!!!!]. Ini la keje aku pepagi sebelum start opis hour kul 8.30.. Korang lak macam mana??

3 comments:

kakngah said...

pg td aku srpn kuih ketayap sebijik ngn kipap sebijik.
layan blog.. bahagia gak wey..
lps tu akk klener ajk g paso. aku beli ayam seko ngn sayo. sempat rembat tudung 2 helai.
bertambah2 bahagia.. hahahha!!
wak aji aku xder.. kt HQ. 2 mggu skali br msk ofs
laggggiiiii.. bahagia...

Me said...

bagus syanie tak mkn nasi.. eden plak pepagi tadi dh mkn nasi, bersama kari, ikan kari, sayur bendi, n telor mcm ko tue... taruk kicap sikt.. air tah tarik gelas giteww...

makcikrehan said...

aku pagi tadi mkn mee goreng basah belen aku masak mlm tadi. sebelum bibik yg belasah, baik aku yg belasah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...