Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 7, 2010

Saya Mahu Blog Saya Dijelajah Oleh Ben Ashaari Kerana....

Wah... wah bukan lagi tajuk entry aku nih... Sekali macam nakmasuk peraduan berslogan pulak dah. Pastu macam desperate merayu2 suh si Ben Ashaari ni menerjah, menjelajah & membebel kat blog aku yang tak semenggah ni. 

Sape Ben tu?? Apa kena mengena dengan aku?? Kawan aku ke??? Well, aku pun tak pernah dengar nama Ben Ashaari ni. [Ben Firdaus pernah la dengar masa tengah2 top dengan Casa Impian dulu tu..] Semalam jenjalan kat blog sape tah terjumpa la blog si Ben ni.. Tapi si Ben ni baik hati tau sebab rajin nak tolong rakan2 blogger ni mengglamerkan blog masing2. 

Ni la rupe si Ben Ashaari ni... Hensem kan???


Balik pada topik asal...Saya Mahu Blog Saya Dijelajah Oleh Ben Ashaari kerana.....

Aku nak mengglamerkan blog aku ni di alam siber ni sekaligus mengglamerkan diri aku sendiri (ahaks! ade unsur giler glamer kat situ!). Pastu aku nak En Ben ni membebel la kat blog aku ni [walopun dia kata jangan bagi dia membebel.. aku tak kira!]   supaya aku boleh la memperbaiki apa2 kelemahan kat blog ni.. Ala2 inginkan teguran membina gitu! Boleh kan Ben kan?? kan?? [Ko nak bebel tara mana pun aku tak kisah janji bebelan ko tu tak merepek meraban macam Mak Enon okeh!!!]

Lagi satu rahsia sebab nak suh Ben singgah sini sebab muka Ben ni mengingatkan aku pada seseorang iaitu...jeng.jeng...jeng... [bukan pakwe & bukan juga ex-pakwe] iaitu bos aku kat tempat aku mula2 bekerja dulu - En. Faizul  [eh Ben ko orang Kelantan ke???] En Faizul ni memang baik orangnya namun jodoh kitaorang tak panjang.... Aku suka kerja dengan dia tapi demi cita2, cinta & masa depan aku, kita terpaksa berpisah bercerai talak tiga! Hehehe [ Oh suamiku jangan la jeles ye....takde unsur2 curang disini yek!!!].

** Eh ape benda la yang ko merepek kat atas ni cik Esah oiii!!! Hai En Ben cepatla jelajah blog aku ni ha sebelum bebelanmu itu menjadi bebelan merepek aku nih!!

Sebelum terlupa, sesapa nak blognya dijelajah oleh blogger hensem ni pi terjah blog dia kat SINI....

4 comments:

cikgu isza said...

salam ziarah dari ben ashaari :)

mommyYen said...

salam kenal dtg dri blog ben juga ni..hehe :D

p i j a h said...

hensem abang ben!.

ben datang x?

xpe, awek ben ni dtg ni. <- tetibe jek jadi awek.

;p

Wishy Haunted said...

ben ashaari ni glamer jugak no..