Friday, April 2, 2010

Bila Diri Di Sayangi

Eceh..ceh..ceh.. Tajuk jiwang lak pepagi nih...

Pagi ni punya la boring & mengantuk so aku saje la dengar2 lagu2 lama kat [zaman sekolah2 dolu] kat youtube.

Layan jiwang beb [walhal aku bukan le minah jiwang pun]

Terjah sana terjah sini aku terjumpa la lagu ni. Memang masa dulu2 ramai member2 aku minat gile dengan Ukays. [Tapi aku tak minat pun!!!]. Well actually kalau korang dengar betul2 & hayati lagu ni aku rasa better kepada ketuhanan la. Abaikan je la videoclip yang jiwang karat laki pompuan tu yek... Aku tepek yang ade subtitle lagi so takyah la aku letak liriknya kat sini.. 

LAYAN!!!!!!!!!!!!


2 comments:

Ena said...

salam..

cantekk blog nie..

salam kenal ye.. thanks sb sudi follow blog sy.. sy dah follo balik dah ye!.. ^_^

AISYAH HANI said...

Ena,
Thanks.. Jangan lupa singgah lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...