Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 21, 2012

PUDING BUAH DADA

Macam la takde buah lain korang nak buat puding ye..
Orang Jepun ni betui la dah terlebih kreatif gamaknya
Dalam banyak2 buah dalam dunia ni, buah ni jugak yang deme nak guna
Memang mengeksplotasikan kaum wanita je..

Buat masa ni puding ni memang laris gile la kat Jepun tu
[mesti majoriti orang lelaki yang beli kan???]
Puding ni didatangkan dalam pelbagai perasa dan dipek dengan pelbagai gambar2 anime pompuan yang comel lote. Dah le tu siap buat cover bra yang kalerful cam gambar2  ni. Pastu siap ada saiz kopek lagi tau!! Boleh le pilih  nak besor ke kecik..




Sebelum makan kena la dibuka dulu bra tu perlahan2. Barulah akan tersembul rupa paras puting puding tu
Terlebih sudah... Melampau kan???
Kalau la puding ni masuk Malaysia, sure selalu out of stock..

2 comments:

aTy _faRed~ said...

eerrr...meamng betul2 mengekspoitasikan kaum wanita..tak sonoh..huhu...betul ar..macam tak de care lain ek..tu gak ar nak bagi laku die nyer barang..hurrrmm..macam2..

♥ ROS ♥ said...

Ish memalukanla... Hiihi... Tp dlu masa ros g jepun pun ade tnampak bnda ni... :p