Tuesday, March 13, 2012

CIK ABU BALIK KE PANGKUAN

Lepas seminggu berpisah dengan Cik Abu
akhirnya Cik Abu telah kembali ke pangkuan aku & suami
Cik Abu di sini bukan le anak kucing mahupun anak ayam
tapi Cik Abu ialah kereta saga aku yang ter'eksiden' awal bulan hari tu 
[sebabkan warnanya adalah kelabu tu yang jadi Cik Abu]

Hari Sabtu lepas, Cik Abu dah boleh dibawa pulang
Seminggu dia tersadai kat workshop kat Taman Ehsan, Kepong
Sibuk je apek baju belang tu. Baru aku nak ambik gambar, dia pulak enteprem.


Yey, kereta dah kembali ke bentuk asal... takde lagi kemek2 depan & belakang
Yang paling best, lampu belakang tu dulu ada pecah sikit [sebelum eksiden tu], pun dah ditukar baru..
Yang tak best, lampu tak terang, hon takde & volume radio punya la slow walopun dah pulas sampai no 18. Dulu kalau pulas sampai 8 pun dah bingit telinga dibuatnya. 
Nasib ada warranty 2 bulan. Nanti nak kena hantar balik workshop tu. Sabo je la

4 comments:

atty's said...

Sama lah kete kete..jenis dan colornya

munna said...

ALHAMDULILLAH..... MMG TAK BEST KLU SOUND VRADIO TAK KUAT.... MUNNA KLU DRIVE SORANG2 MMG SUKA ON RADIO KUAT2

AdaM Hawa said...

Alhamdulillah.. ada untung.. ada rugi.. nasib masih ada waranty..

|| NaFiRaa || said...

tak pe.. masih ade warranty.. boleh gi betolkan balik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...