Friday, March 16, 2012

GEMUK??

Bebaru ni terjumpa budak keje opis lama. To be precise, brother despatch yang keje satu opis dengan aku dulu. Aku jumpa pun masa aku tengah drive & dia pun tengah bawak motor. Masing2 on the way nak balik keje. 

So kebetulan masa tengah berenti kat traffic light, sempat la borak jap dengan brader tu. Tapi perkataan yang pertama yang dia cakap, "kenapa aku tengok ko nampak gemuk sekarang?"  Dengan selamba aku jawab "memang le... saya happy maaaaaaaaaa" [jawapan cliche dari aku] padahal dalam hati hampeh tul!

Aku gemuk ke??? Rasanya idak le gemuk sangat. Berat aku baru je 62kg...hehehehe 
Pagi tadi buat camwhore sikit... seriusly... 
Bulatnya muka aku... SAH GEMUK!

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel jekk.. :)

|| NaFiRaa || said...

gemuk ke x belakang citer.. janji gojes..kan~ muehehehehe

eMMe said...

tapi tak sampai Obes kan...
nak kurus ke?
takmo la... kang sakit pulak,
ape pun, Syani, janji kite sihat kan...

-gedek! said...

cubit pipi, kang!

lieyalatif said...

lieya pun benci bile org tegur mcm tu.....buat kite badmood jek kan heheeheheh.....

rasp said...

ala tak kisah lah tu...
asalkan kita bahgia, sihat dah...
and like yourself...
maintain gorjes ok :)

SSulieana said...

maintain comel okeh!

AdaM Hawa said...

comel la kak.. mane de gemuk..

Alin Marlini said...

samalah ngan kiter..muka nmpk lebih bulat..hehehe

munna said...

tu lah jawapan yg terbaik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...