Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 30, 2012

LISA SURIHANI MAKIN BERSERI LEPAS KAHWIN

Jenguk2 website ohbulan tadi sebab nak tengok gambar e-day Liyana Jasmay
Ada la pulak gambar newlyweds ni...
Berserinya muka Lisa...
Muka Yusry lak cam tak bermaya je.. letih kot!
Seri pengantin si Lisa ni tak hilang lagi kekdahnya
Takpun maybe seri ibu mengandung kot
sebab dengar romours cik abe Yusri pi beli 2 pregnancy test kat farmasi beberapa hari lepas.. Ayo..tatayo!

7 comments:

Kakzakie said...

Lisa dari dulu memang cantik... perwatakan dia manja kakak suka..

rasp said...

lisa tu sememangnya cantik kannnn....
mmg tak jemu mata memandang :)

AdaM Hawa said...

cantiknya dia.. sweet..
wow! lau peknen.. kite pun happy.. mama lisa..

munna said...

mmg cantik dan berseri Lisa ni... wah bestnya klu dah ada isi.... mesti bertambah bahagia kan

|| NaFiRaa || said...

berseri2 muka lisa kan~ muka bahagia tuh~

eMMe said...

lisa berseri
yusry cam letih je
hahahaha!!!

Me said...

yusri letih sbb menjalankan t/jawab sbg suami... lama tuh dia tak acting as husband muahahahhahahhaha.. lisa berseri biasa la kannnn muahahahhaha