Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 15, 2012

HADIAH UNTUK HUBBY

Haish... banyak pulak keje hari ni sampai tak sempat nak hapdet blog ni
Now ada masa, aku nak citer apa anniversary present untuk hubby aku
Sudah selamat diserahkan pada tuan badan semalam..


Ok la. jenuh gak aku menggoogle apa benda la yang aku nak belikan untuk hubby
Perfume, jam, baju tu semua dah selalu bagi.. bosan la pulak asyik ulang2 benda sama je
So kali ni bagi hadiah yang tak pernah bagi lagi
Jeng..jeng..jeng...
Ini la hadiahnya...
WATCH BOX yang aku beli kat mudah.my
Ni la yang paling murah aku dapat beli.. yang lain semua 2-3 ratus
[tak nak expose harga kat sini sebab nanti hasben aku skodeng blog ni, pecah le resia aku]
Tapi memang puas hati la dengan harga & kualitinya.

Watch box ni ada 12 compartment [muat untuk 12 biji jam]. Siap ada kunci lagi tau. Walaupun jam hasben aku bukannya banyak sampai 12 pasang, tapi ni kira aku pun boleh tumpang sekali la kan...Kongsi2 gitu...Marriage is all about sharing, right??? [except for sharing suami la..heheheh]

Sebelum wrapping, sempat ambik jam tangan hasben aku & siap2 letak dalam box ni.  Siap letak kad kecik untuk wish HAPPY ANNIVERSARY gitu... Ok la kan, sebab ini je yang mampu aku bagi tahun ni. Nak bagi gajet2 ni tak mampu lagi le. Nak bagi anak belum ada rezeki la pulak... ooops.



** Next month birthday hubby pulak.. waduh2.. nak kena bagi present gak ke??



11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sweet :)

munna said...

bagus gak idea ni.... boleh tumpang sekaki tu yg best kan syani...

rasp said...

nice choice....
next month beli jam utk tambah koleksi :D

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. tak pernah tengok pon kotak jam nih.. best~

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy x pernah bg ape2 kat asben time anniversary.. ;-p
hheheh, tataw la ape nk bg..
oret jugak bg kotak jamkan,
jam seniri beli.. hahahah

~aYu~ said...

kalau jam tangan byk leh la kan.. hubby sy setia dgn satu je.. kalau rosak atau dah boring baru dia beli lain..

jijasakura said...

best la bg kotak jam nie..leh sharing tmpt letak jam dgn suami..cantik pulak tu..:)happy anniversary syani...:)

AdaM Hawa said...

1 st time tengok kotak jam cam ni..

vB said...
This comment has been removed by the author.
vB said...

salam kak,
bole bg link kat mana akak beli kotak jam ni tak? urgent nie...huhuh thanks

SYANI said...

VB,
Akak beli kat mudah.my je.. Search la watch box kat situ nanti macam2 keluar.