Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 12, 2012

BUKAN DELETE BLOGSPOT


Saja bagi gempak buat entry pasal nak delete blog
Mintak maaf ye kengkawan sebab buat entry meroyan camtu
Sebenarnya aku bukannya nak delete blog aku ni totally
Sayang ooooo, maklum la dah berblogging semenjak 3 tahun lepas
Macam2 citer suka duka aku dah share kat sini
Hasil Nuffnang pun aku belum sempat tuai lagi lor... 

Sebenarnya, aku bukannya nak delete blogspot ni
Tapi aku nak delete blog aku ni kat networkedblogs tu
Pasni apa yang aku apdet kat blog takkan appear lagi kat wall aku
Ada yang tanya kenapa??? 
Takde alasan yang konkrit untuk tu tapi aku je rasa nak kurangkan expose aku kat fb
[konon femes la sangat sampai ramai yang nak ambil tahu...kih..kih]

Anyway, jangan risau ye pasal aku akan terus berblogging selagi hayat dikandung badan
Walaupun blog aku ni idak le menarik cam blog orang lain
tapi at least aku puas dapat mencoretkan sesuatu dalam blog ni
dan terima kasih pada korang yang setia membaca coretan mengarut aku.
TQVM ya'all.

XOXO

4 comments:

lieyalatif said...

ooo gitu kisahnye he he....sayang kalo betul2 nak delete blog....kenangan gituuu he he he

mekchu said...

nak kurangkan expose katanyaaaaaa.. hihihihihi....

ArELeEz said...

bagus! hidup blogger tegar!! he3..

rasp said...

hehehehe alkisahnya.....
mmg sayang kan nak delete blog nie...