Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 10, 2011

TV ALHIJRAH

Rumah aku dah ade channel ni
Rumah korang ade ker???
Kalau belum ade pi search cepat..
Search la sampai korang jumpa logo ni kat penjuru atas TV tu
tapi channel ni start lambat, tapi semua ceritanya more to Islamic [sesuai le pun dengan nama channelnya tu]

Sesuai la jugak dengan motto dia "SEGALANYA BERMULA DISINI". Jom kita berhijrah dari nengok citer2 lagho kat channel2 lain tu, sesekali nonton la pulak cerita kat TV ALHIJAH ni.

4 comments:

Queen said...

TAKDE..DAH TRY BANYAK KALI SEARCH..TETAP TA DAPAT

(SORRY TERCAPSLOCK..MALAS NAK OFF..HUKHUK)

wida said...

Kalau tv astro boleh ker?
tq singgah blog sy:)

atty's said...

kty terai search tak dpt pun..

leh tak tunjuk ajar camne..

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

cikpuanhady said...

wahh..dah ada tv baru ek..menarik ni..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk