Monday, February 14, 2011

Aleeya berdandan

Semalam aku try test buat dandan yang aku belajo kat youtube
Nak buat kat rambut sendiri, rambut sendiri dah kontot
so bahan eksperimen aku sape lagi kalau bukan si anak dara sendiri


Inilah tutorial buat dandan tu


Hasil eksperimen yang boleh dianggap berjaya

blur pulak gambo dandan tu, nanti tepek yang agak clear sikit

Nampak le kemas sikit si Aleeya ni. Kalau tak rambut depan tu asyik menutup mata je.. Nak potong dia tak kasi pulak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...