Tuesday, February 1, 2011

Sangat Rindu

First day keje ni memang agak membosankan. Ye lah sebab ramai yang bercuti so suasana tu jadi sunyi sepi jer. Pastu keje tak banyak lagi so aku jadi sangap seketika. Tak tahu nak buat apa. Assistant aku lak pegi bank tak balik2, tu yang buat aku mati kutu duk dalam bilik ni sorang2. So aku explore la apa yang patut...

Opis aku kat sini agak selesa dan tak serabut macam dulu. Tapi sesungguhnya aku rindukan bilik aku yang bersepah & bersemak samun itu..


Fail yang keluar masuk tak berenti2 dari bilik aku. Yang atas meja tu pulak tak settle2 sampai sudah. Rindu sungguh akan kebizian aku masa tu.Kat sini nanti tak tau la tahap mana kebizian itu!!

**Gambar di atas adalah gambar bilik aku di opis lama.

** Sib baik internet boleh bukak. At least aku boleh la update blog ni untuk meluahkan perasaan!!

2 comments:

Queen said...

seyes..nik ngeri tgk fail banyak2 tuh..huhuhu

znrinacollection said...

biasalah tu...nak tinggalkan baru ler rasa rindu hehe..kalau x rasa berbulu je tgk setiap hari camtu..

selamat bertugas di tempat baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...