Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 17, 2011

Burlesque | Macam best jer

2-3 hari ni tv dok promo citer ni kat wayang
Cher berlakon tu... macam best je. Christina Aguilera pun ade

Citer tu nampak ala2 macam Moulin Rouge & Coyote Ugly sikit
Aku kalau bab ade dancing2 ni memang aku cukup suka
Tapi rasanya citer ni tak seswai untuk kanak2 kot
Citer tentang perjalanan menjadi seorang Burlesque Dancer
dan kostumnya memang seksi2 sangat

Ni trailer yang sempat aku tengok kat youtube


Nanti sape dah tengok, habaq la best ke idak citer ni ter...

2 comments:

gadisBunga said...

kalau musical macam Moulan rouge n Chicago, memang wajib tgk lah citer ni. suke!

efa fairuz said...

uiii sy pun teringin nak tgk cite ni..dah la mmg minat ngan cite zaman2 kaberet nih..