Friday, June 1, 2012

OH BOBOB BOY!

Entry pertama bulan Jun tahun ni

Saje je nak tepek gambo budak gemuk ni
Geram tul aku tengok dia...
[nape la anak2 aku tak pernah nak bobob cam budak ni??]

Si bobob ni adalah anak yang di asuh oleh salah sorang jiran aku 
Yang baju pink tu, pengasuh dia le tu.. maknya kerja kat Genting
Budak ni dah le bobob, putih melepak lak tu
Hakim namanya.. Suka aku dukung dia sebab padat & mampat badannya tu
Tapi takleh dukung lama2 ooo ... patah tangan aku sebab mantap sangat.


Yang kelam & berbaju merah tu la anak jantan aku


Ada petua apa bagi anak demok cam tu ha???
Insya-Allah nanti aku boleh apply kat baby seterusnya [kalau ada la...]

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aLOOOOOOOOOOOOO...Comel bangat nih!heeheh...

|| NaFiRaa || said...

Geram kan!! anak buah saya yang sorang tuh pon badan dia cam nih.. x nampak gemuk.. tapi isi dia padat.. kalo jumpe rasa nak peluk kuat2 dan gomoi2 jek.. geram sgt!!

eima said...

mmg demok ... jgn obes sudah ....

Qhaifa Nur said...

kalau anak akak masa kecil memang semangat dah besar kurus pulak...

memang geram tengok budak demok..

eMMe said...

Salam Sis Syani,

mesti la ada... InsyaAllah...
hurm... nak bagi anak putih ? camner erk...saya pun nak gak le petua, hehehe... kalo jumpe kite kongsi ek sis!

Aida78 said...

geramnya chubby lak tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...