Thursday, June 14, 2012

TETIBA RASA CAM ORANG JAHAT

Kelmarin sampai satu surat kat rumah Cik Besah
Dah atas nama hasben aku, so hasben aku la yang bawa balik
Sekali surat KOMPAUN la pulak....
Dulu dah pernah dapat surat pink dah
tapi buat dek je... so sekarang sudah sampai surat ni
nampaknya takleh lengah lagi ler...

Saman kat atas tu saman parking
Kena saman tahun lepas lak tu [masa mula2 join kompeni sekarang]
Tahun ni baru dapat surat cinta ni... ish..ish...
Dah kalau saman parking tu, aku punya keje la kan
So hasben siap pesan ---> JANGAN LUPA BAYAR SAMAN TU...
[there goes my salary...huhuhuhu]

Semalam cek kat website MBPJ... ada 7 saman
Baru bayar 1 je.. yang lain2 tunggu la bila dapat surat camni lagi..
hehehehehe

3 comments:

eMMe said...

huhuhuhu... Sis, duit terbang lagik
tak pun mcm air terjun... time duit masuk mmg 1 bulan sekali tu pun ujung bulan kan, ape ape pun hope de rezeki lebih nant..InsyaAllah...

rasp said...

cukup tak suka kalo kena saman kan....
duit melayang tak pasal-pasal...
tapi nak buat camna...
dah kita yg buat salah huhuhuhu...

|| NaFiRaa || said...

kat opis saya pon terima surat nih jugak.. 2 keping untuk kete kampeni.. keh keh keh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...