Tuesday, June 26, 2012

PULAU CINTA YAYA

Aku pun tak sedar bila Yaya tangkap gambar ni
Baru pagi tadi aku belek2 photo album dalam henfon tetiba je ada gambar dia
Pandai lak tu dia tangkap gambar sendiri 
[takpun dia suruh Adib yang tangkap]
Sebab tu gambar  banyak yang tak sharp..


Pastu dia ada buat lukisan untuk aku
Semenjak dua menjak ni memang dia terminat nak melukis
[habis kertas recycle kat rumah aku..]

Lukisan pulau untuk MAMA...
Siap ada banyak LOVE lagi..
Terima kasih Yaya..

4 comments:

eMMe said...

sweet lukisan tu... mesti Sis Syani terharu kan... hai la anak.. mencuit hati ibunya... gud girl...

Kakzakie said...

Pandailah dia lukis Syani. Kalau banding usia dia ok sangat sebab anak-anak kakak tak ada sorang pun yg pandai seni lukis...

Sidratul Muntaha said...

hohoh..
specila from yaya tuk Mommy dia.
sweet deh!

mr icham said...

hang simpan along...buat frame...terbaik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...