Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 11, 2012

HIJAU MATA HITAMKU

Lepas kaler ungu & coklat
Kali ni try kaler hijo pulak
Sebelum ni takut nak pakai kaler hijau kot2 dah jadi mata bewak
Tapi try beli yang hijo yang tak obvious sangat
Ok la... selama aku pakai ni takde pulak yang tegur "hijonye mata..."


Tak ketara sangat kan??
Nanti nak try kaler biru cam si Nurul pakai maa wedding dia.. [kalau aku berani le...]

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak berani nak pakai contact lense..

Qhaifa Nur said...

ngilu nak pakai...walaupun ia cantik..

SYANI said...

Mrs Eady,
Dulu pun takut gak tapi sebab tak tahan spek asyik patah je.. cuba je la..

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Alah bisa tegal biasa, kak...heheheheh