Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 15, 2012

CANTIKNYA TEMPAT NI

Hari tu anak aku pasang VCD citer hindustan
Bukan filem pun tapi VCD lagu2 Hritik Roshan
Sambil relax2 sesekali layan hindustan pun syok gak kan
So masa tengok videoclip lagu KOI MIL GAYA tu aku tengok dia punya background lawa gile
Jenuh gak menggugel kat mana la lokasi tempat tu
Sementara aku gugel, korang layan dulu clip video tu
Lawa ke tak lawa tempat deme shooting tu.. ce citer..ce citer






Hasil googelan aku, rupa2nya lokasi shooting lagu tu kat Canada
Kat Banff National Park, Alberta, Canada




SUBHANALLAH....


7 comments:

Nini D.. said...

mmg cantik!

gadisBunga said...

subhanallah..cantikkkk!

must go nih!

♥ ROS ♥ said...

Ari tu ade cari gak.. Bila jumpa tjuk kat en.asben..hhahaha.. Motip?? :p

rasp said...

subhanallah....
memang cantik sungguh ciptaanNya...
bila laaa merasa nak gi sana...
leh nyanyi lagu tu hahahahaha...

Syira said...

salam..

mmg comel, bila nak p sana ek...

hhee

kakchik@ella said...

canteknyaaaa .. shooting filem Bollywood mmg sokmo pilih tempat cantek camtu.

|| NaFiRaa || said...

cantek... mesti sejuk jek kawasan tu kan~