Friday, June 1, 2012

TUDUNG TURBAN.... PLEASE LA!!

Aku tak tau la kot2 korang berkenan dengan fesyen berturban camni ke tak
Kalau aku....eeeeeeeeeeee... memang tak berkenan bebeno
Idak le lawa pun even ada batu bling2 atas 'serkup' tu
[Kalau pakai camtu, muka lawa terus jadi tak lawa... aku tak jeles ok...]


Everytime aku tengok orang pakai tudung cenggitu
ototmatik aku terimejin watak PIKOR dalam citer Mutiara Naga a.k.a Dragon Ball


Bukan ke benggali je yang suka pakai turban??
Kenapa kita pulak nak folo camtu ek??? Tak paham aku..


** Pompuan ni memang mudah jadi mangsa fesyen...

19 comments:

♥ ROS ♥ said...

Hahaa.. Sokong sgt.. Ros pun xsggup.. Feayen skrg kan apakan daya..hahhaha

~aYu~ said...

hikhik.. baru pas tgk gambar EKin Mawi yg suka pakai camni.. sy mmg tak suka gaya camni... mungkin kalau muka cengkung sesuai lawa la..

SYANI said...

Ros,
Bial artis pakai, semua nak ikut.. tak paham betui la..

Lynda Che Lah said...

ok..taknak!tak perlu!tak cantik!tak tutup aurat dgn sempurna!

SYANI said...

Ayu,
Taki kira la kurus ke gemuk ke, pada aku memang tak lawa mana pun kalau pakai cenggitu.

Kak Lia said...

hensem la mamat banggali tu..tp cm pempuan la...hehehe....akak pun sama....tk minat....& tak bekenan...

Bitt (double IS) said...

hehhhhehe wut to do...kalau dlm perkhawinan atau dalm event cantek saya tengok..tapi harian ntah ler mcm tak kena jek saya tengok.. :)

atty's said...

tak sanggup pakai camtu..pakai je lah yg bese2..

baru2 ni tgk ekin mawi pakai.nak golak ada ..kesian pun ada mangsa pesyen..padahal kalo pakai tudung ekin ..ekin cantik..ssgt

Mama Likha said...

pelik kan.. hehe terbaru tgk gmbr mawi dan wife dia ikin, rasanya style turban lah tu kot ekin makainyer hehe.

SYANI said...

Kak Lia,
Gambo gugel je tu...

SYANI said...

Lynda Che Lah,
Betul tu... pakai tudung tapi tak sempurna.

SYANI said...

Bitt,
Kalau pengantin pakai pun saya rasa dia tak lawa..

SYANI said...

Bitt,
Kalau pengantin pakai pun saya rasa dia tak lawa..

SYANI said...

Atty,
Ekin lagi lawa pakai tudung biasa je..

SYANI said...

Mama Likha,
Ha'ah Ekin pakai turban la tu. Besaq kemain cam kepala alien pulak.

|| NaFiRaa || said...

macam2 kan fesyen tudung skrg nih.. pelik2 plak tuh.. saya masih lagi selesa ngan tudung bawal.. kekeke

munna said...

macam2 fesyen bertudung sekarang ni.... munna tak sanggup pakai mcm tu

ibuintan said...

yang memakainya prasan cantek sangat
agaknya... bagi free pun x hingin

Anonymous said...

xpayah kutuk2 klu u oll da x cantek n xreti nk berpesyen..klu xreti xpyh pki..turban klu pki ikut gaya bole jer ttp aurat..klu pki kain tudung bawal tp nmpk payudaranya y besar n mnampakkn btknya n sluar ketat baik bkk tudung trs..same jgk u oll..xpyh nk jeles kt org..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...