Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 18, 2012

K-A-G-U-M

Dalam banyak2 transport, aku adalah amat kagum dengan pemandu2 transport ini
Sebabnya, bukan semua orang boleh buat cam diaorang
[Aku yang pandai bawa kereta ni pun dah cukup syukur dah...hehehe ---> tapi aku tak reti bawa kereta auto ma....]

Lupakan rabanan aku tu... kita back to main point..

Dua jeni pemandu itu ialah
1] Driver kapalterbang a.k.a pilot

    
2] Driver lori treler/ kontena

 Treler ni bebetul sebelah kereta aku masa ni.. Besaq sungguh!
[Kalau la kereta aku kena hempap, penyek leper aku kat situ gamaknya..]

Paling kagum kalau treler ni nak masuk kat ruang yang betul2 fix dengan kontena tu... Pergh.. kagum sungguh aku dengan driver treler tu. Tabik spring okeh!!!


4 comments:

Eliss Mie said...

dan rasaya drebar lori yang paling mencabar atas jalan raya, orang langgar belakang dia pun , ada yg tak perasan.

|| NaFiRaa || said...

x tau bawa kete auto?? saya x tau bawa menual.. hahahaha

~aYu~ said...

betul tu.. mmg respect tul la kat org yg bawak transport gini.. lagi-lagi pilot sbb dahla berpelajaran pastu ada yg ensem.. kekeke..

eMMe said...

tatau bwk kereta manual la.. dulu mase amik lesen tau la, dpt lesen, manual tah kemana, hahaha.. mmg solute kan dgn drebar lori n kapaterbang... woot~