Monday, June 25, 2012

BILA ADIB NAK ADA BABY???

Soalan maut dari Adib masa nak pegi sekolah hari Jumaat lepas
Terkojut aku dia boleh tanya camtu
Sebab selalunya aku yang tanya Adib & Yaya nak adik ke tak nak
Tah cemana dia boleh terfikir nak tanya soalan tu kat aku
[Walhal rasanya aku dah lama tak mention pasal "adik" kat diaorang]


Apa aku jawab??? Sabar la dik.. Nanti ada la adik Adib tu

Sedangkan dalam hati 
"mama ngan abah tengah berusaha la ni Adib... Belum ada rezeki nak oi"



4 comments:

Qhaifa Nur said...

nak ada geng, asyik main sorang-sorang aja..insya allah

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

a'a...die nak teman bermain tu.. takpon die tgk kawan-kawan die main ngan adik diorg..may be buat die teringin nak jugak kot ^^

|| NaFiRaa || said...

mama ngan abah adib kena usaha lebih lagi..hehehe

(^_-)V said...

Insyaallah along..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...