Tuesday, June 19, 2012

BUKAN EURO 2012

Dalam orang dok demam Euro 2012 la ni, ada jugak yang langsung tak terjebak
Memula mintak juga nak bola baru tapi bila pegi kedai benda lain pulak yang dimintanya
Asalnya bola si Adib dah terjatuh dalam longkang tapi sebab dah jauh ke dalam susah le nak ambil
Pastu hasben aku belikan bola baru.. tah cemana punya ganas main, boleh terkoyak pulak bola tu
[bola yang terkoyak tu bola yang keras tu tau, bukannya bola yang cam belon tu]

Sebab dah berjanji nak beli bola baru, hasben ajak pegi Econsave
Tengok2 bola yang ada kat situ bukan main mahal lagi
Tapi dah pegi situ kan, dah rambang la mata si Adib
Pegang itu nak, ini nak... last2 aku cakap pilih satu je
Tah cemana dia berkenan pulak kat reket badminton [siap cakap nak kaler biru lagi]
Kebetulan la ada reket kaler biru [satu set ada 2 reket siap dengan shuttlecock = RM12.90]
So hasben aku belikan la untuk Adib.

Esoknya, apa lagi, jom kita main badminton
Orang lain sibuk ngan bola, deme sibuk dengan badminton
lantak ko la labu....
 Bakal pengganti Rashid Sidek ke??
[Pergh.. lalang kat rumah aku tu dah boleh jadi pokok pagaran]


 Sedia... Adib nak pukul ni... [cewah... konon terer la tu]


Main la kome dua beranak...  Yaya pun ada join the club gak tapi gilir2 la dengan Adib..
Mama tak join cuma jadi mamarazzi je..





4 comments:

gadisBunga said...

penuh bergaya adib nak bukak langkah. heheh~

♥ ROS ♥ said...

Wah pandai main ker tu?? Hihihi..

Me said...

adib yang sempoi...

|| NaFiRaa || said...

ingatkan demam uero rupernye demam piala thomas.. boleh lah adib.. janji kuar peluh.. sihat..

rumah syani nih conner lot ker?? best lah anak2 nak main.. luas jek tanah lapang nye~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...