Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 21, 2012

BURGER BAKAR---> TERLIURNYA AKU

Sana sini blogger dok citer pi makan burger bakar
Bukannya tak tahu tempat nak cari
Kalau yang kat Wangsa Maju tu dekat bebeno dengan opis lama aku.

Hari tu dah beria2 aku nak pi try Rawang Burger Bakar
sebabnya dah kebetulan aku pi ambik adik aku kat UTM, KL
Disebabkan jem kat MRR2 masa tu, hasben aku lalu la DUKE masa nak balik
So idak le menyinggah ke stall burger tu
Nasib le aku tak mengidam, kalau tak kena la laki aku pi beli jugak2


Tengok gambo cenggini mau tak terliur dibuatnya???


Abang, bila nak pi try beger ni???

** La ni ada beger besar kat Shah Alam kan??? Lagi besar dari beger kat Burger King rasanya..

20 comments:

~aYu~ said...

baru pas borak dgn hubby pasal burger bakar ni.. taktau la biler dapat try..

eMMe said...

belum tringin nak makan burger bakar, sedap ke sis?

Rinna said...

Sama ler.. sana sini heboh citer pasal burger bakar.. tak penah lagi try..nampak sgt..menyelerakan.. :)

Lynda Che Lah said...

burger besar kat shah alam tu kat seksyen 7 kak syani..tapi servis adalah hampeh..dan kdg2..siap sound2 org..suda tau u suda femes..kasi upgrade ah kan..bukan marah org yang dtg order..hehe..nak kata sedap biasa je..rasanya boleh buat sendiri dan lepas tu saing niaga sebelah dia..huhuhu...

nabilah_2908 said...

oh...sedapnya... mana dengan patty yang tebal..sos meleleh-leleh..wah.. :) :)

SYANI said...

Ayu,
Sama la kita.. tah bila la dapat merasa.

SYANI said...

eMMe,
Orang dok citer sedap le katanya. Tu yang nak try sendiri tu..

SYANI said...

Rinna,
Jom kita try sesama..

SYANI said...

Lynda,
Bila dah femes cenggitu la pulak yer...

SYANI said...

Nabilah,
Tang patty, sos & keju tu yang menggoda iman tu..

:: Mrs.Eady :: said...

yg kat shah alam tu burger yazid burger besare pinggan mkn tuh..

Me said...

eden ketinggalan ketapi.. adakah ini beger yg femes sempena EURO tuh?? yang nama beger pun ikut nama negara EURO football yg terlibat? inikah???

bukankah semua beger dibakar? so apa bezanya??? muahahah pjg gitu soklannya..

|| NaFiRaa || said...

terliurrrr sangat.. teringin jugak nak try beger2 besar2 gabak nih.. hehehe

SYANI said...

Kerul,
Ni lebih kurang beger tu la tapi ni under Rawang Burger Bakar. Ada fb tau.. search je pastu kat situ ada list menu dia.

Beger yang lain bakar atas kuali leper tu tapi beger ni bakar dengan arang.

SYANI said...

Nafiraa,
Kan??????

kakngah said...

kat rawang dah ada ke??

SYANI said...

Kakngah,
Rasanya kat Rawang takde lagi kot..

Qhaifa Nur said...

geram betul tengok burger bakar ni...tengah femes sekarang kan..kan..

fieda said...

olo..sedapnyer..

Myra Jay said...

Alahai tergoda nafsu makan :)