Thursday, June 28, 2012

MENGANDUNG RUPANYA..

Aku tak tahu le sama ada aku ni ketinggalan ke atau terlepas pandang berita ni
Lagipun aku bukannya dapat tengok Wanita Hari Ini 
Yang Sherie Merlis tu aku tau la dia memang pregnant
Tapi yang Azizah Ariffin tu aku baru tahu yang dia pregnant  lepas tengok majalah Harmoni keluaran terbaru ni kat dalam paper


Patut le dia jadi berlakon iklan susu mengandung [tak ingat susu jenama apa]
Mengandung rupanya.....

16 comments:

Masya said...

rezeki mereka kan.. dapat mengandung lagi.... x sabar nak tgk baby mereka...

Me said...

sherri merlis tue siapa suaminya ye??? langsung jadi blog gosip hahahha

Rasp said...

dorang mengandung tetap maintain gorjes kannnn....

eMMe said...

hurm... SM pregnant ek, tak tau citer pun.. huhu.. dua2 cantik... seri ibu mengandung kan..huhuuh...

♥ ROS ♥ said...

Hihihi.. Ros tau azizah tu pregnt masa 2bln lagi.. Ana suzana blakang umah die gtau.. Kihkih :)

Qhaifa Nur said...

azizah pregnant tahu sebab mak ada pergi tv9 baru ni jumpa dia...
sherie melis baru tahu...husband dia ni abg Qi rasanya...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza pon baru tau pas tgk lam akhbar..skang mane ada mase nak tgk tv..kan musim euro..tv dah ade org booking..hehehe

SYANI said...

Masya,
Ye la... ada jugak rezeki diaorang ek.

SYANI said...

Kerul,
Suami dia nama Ash kalau tak silap. Ex-husband Dira Abu Zahar tu.

SYANI said...

Rasp,
Nama pun selebriti.. harus la maintain gojes..

SYANI said...

Emme,
Awak pun sama... mesti berseri2 sejak pregnant ni kan???

SYANI said...

Ros,
Lupa lak dia jiran Ana Suzana..

SYANI said...

Qhaifa,
Ye ke suami dia abang Qi?? Baru tahu!

:: Mrs.Eady :: said...

ooo tahniah! :)

munna said...

munna pun baru tahu lepas syani buat entry ni....tahniah buat diaorg berdua

POSH76 said...

santek sheli merlis pregnant...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...