Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 13, 2012

OH MY IKAN!!!

Jeng..jeng..jeng...
Sudah oder & sudah sampai....Yeeeha!
[Lama bertimbang tara nak beli ke tidak]
Pantas & tangkas akak yang jual ni
Hari ni oder & bayo, esok dah sampai...



Dapat free buku resepi jugak...Ai like!!!

Setakat ni baru guna sekali je buat panggang potato wedges
Setanding pakai oven ko......
Untuk benda lain belum try lagi... nanti dah try aku apdet kasi hangpa tengok.

13 comments:

Nini D.. said...

hoke...hoke..nk masak nnti,bgtau naa

|| NaFiRaa || said...

teringin jugak nak beli bendelah nih..hehehehe

eMMe said...

wow~ akhirnya, dpt juga di tangan Sis, bile nak rasmi ni? hhehe.. bestnye... brape rege nye ek kak? nnt try demo tau Sis?

Qhaifa Nur said...

seronoknya masak, cepat & mudah....teringin jugak..

Me said...

brp hengget ni wehhh... mcm mudohh

SYANI said...

Nini D,
Okay... tunggu la hasil masakanku nanti..hehehehe

SYANI said...

Emme & Me,
Harga aku dapat RM129 je. Kalau member maybe dapat lagi murah..

SYANI said...

Nafiraa,
Beli jangan tak beli...

SYANI said...

Qhaifa,
Kak, memang nampak mudah & senang.. Tapi belum testing lagi.. Wiken ni akan cuba..

Eliss Mie said...

wah syoknya :) boleh panggang2 selalu :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

RM150 kan?

teringin gak..tapi hubby cakap...pemanggang biasa pon dah ok..huhuhuhuhu

SYANI said...

Elis,
Tengah tunggu roh memanggang sampai..hehehehe

SYANI said...

Rose,
Saya beli RM129 incl postage je.