Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 20, 2012

SERASI SEJIWA

Tajuk ala2 lagu Ajai-Nurul gittew..
[Aku tak minat langsung dengan depa tu tau]

Masa aku pi Econsave tempohari [masa beli reket Adib tu la]
aku lalu kat satu kedai buku
tetiba terus terpandang satu buku yang bertajuk SERASI SEJIWA
Sebelum tu aku dah tertengok dalam suratkhabar pasal buku tu
tapi masa tu tak tahu nak cari kat mana.. lagi pun idak le beria sangat nak beli
Kebetulan dah terjumpa, harganya pun dalam bajet aku [RM15 je], so aku beli je la


Yang lagi menarik sebab tips2 tu datangnya dari pakar2 motivasi & sangat sesuai untuk pasangan yang belum kahwin, akan kahwin & dah lama kahwin. Banyak perkara yang berkaitan suami-isteri dibincangkan dalam buku ni.



Memang tak rugi beli buku ni. Banyak info & tips yang bagus. Sangat rekemen untuk dibaca.

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

baik...nak beli buku nih!tq for sharing this :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nak try beli buku ni la... terbitan ape ye?

SYANI said...

Mrs Eady,
Selamat membeli & selamat membaca.

SYANI said...

Nieyxzha,
Buku ni terbitan Utusan Karya. Boleh cari kat kedai buku.

|| NaFiRaa || said...

nak beli jugak lah.. hehehe

♥ ROS ♥ said...

Pakar motivasi yg famous tu yg nak beli.. Mesti nak g cari nih :)

Madam Lala said...

waa... kamu beli kat mana yang?
nak jugakkkkkkkkkkkkkkkk!!!

eynda said...

Nak beli.... harap2 kat MPH ada :-)

SYANI said...

Nafiraa,
Pi kedai buku cepat..

SYANI said...

ROS,
Betul semua pakar motivasi yang best2 belaka.

SYANI said...

Madam Lala,
Saya beli kat kedai buku kat Batang Kali. Cuba cari kedai buku yang besar2 & yang selalu jual novel tu. Insya-Allah ada.

SYANI said...

Eynda,
MPH & POPULAR selalunya ada.