Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 13, 2012

HADIAH DARI SUAMI

Walopun wedding anniversary aku dah 2 bulan berlalu 
Tapi hari ni baru nak buat entry pasal present yang aku dapat
Sebabnya present tu aku pun baru dapat minggu lepas...

Ingat tak ENTRY NI??? Ini la hadiah yang aku kasi kat hasben aku
Jenuh gak berfikir nak kasi hadiah time anniversary kan??
Tapi hasben aku tak bagi aku apa2 pun
Sampai la ade adegan merajuk sikit2... [biasa la kan.. orang fomfuan]

Akhirnya... tetiba je lepas balik dari Cameron Highland
hasben bagi something kat aku
Jeng..jeng..jeng... SURPRISE!!!!
Aku bagi bekas jam... hasben bagi jam tangan baru pulak
Elok sangat le tu.... saling melengkapi..cewah!!!
Walopun bukan jam yang mahal sampai 3-4 ratus, tapi pemberian suami tu...
Terharu ai tau... dan dan nak cakap kat hubby
ai..ai..aisheteru...

**Tetiba aku teringat jam tangan yang hubby aku bagi masa bithday aku dulu
tapi dah hilang masa kat opis lama.Sampai sekarang tak jumpa sape pencurinya, tapi aku pasti dia tu seseorang yang keje dalam kompeni tu...

5 comments:

AdaM Hawa said...

cantik nya kak jam ni..

eMMe said...

Syani, how are u?

jam saya pun hilang kak, huhuh...jam hantaran kawen lak tuh! sedih bgt!

SYANI said...

Adam Hawa,
Thanks..

SYANI said...

Emme,
Kalau hadiah yang bermakna tu geram je kalau hilang kan...

aTy _faRed~ said...

hadiah besday saye tahun lepas saye dapat jam jugak..aniberseri..hurrmm..tak dapat ape2 rasenyer...heheh