Tuesday, May 22, 2012

AMBIK FEELING JER

Best sangat ke pakai DSLR tu???
Mungkin pada orang macam aku tak tahu apa perasaan yang syok sangat kalau pakai kamera tu
Orang buta fotografi cam aku ni mana la tau kan...

Tapi kalau aku idak le kot nak beli menatang tu
Sebabnya pada aku  takde value for my money... itu pada aku la [ewah..]
Pada orang lain mungkin amat berbaloi2 untuk beli..
Kalau setakat nak tangkap gambar anak beranak aku tu pakai je la kamera henfon yang ada
Lagipun aku idak le kuaser nak mengusung kamera mulut moncong tu ke sana ke mari
Buat lenguh bahu & tengkuk aku jer...

Hujung minggu lepas, aku tengok bunga raya aku banyak benor berbunga
Padahal aku dah lama tak buh baja pun
Sementelah henfon ada di tangan aku masa tu, terus aku ambik gambar tanpa motif
Tapi lepas belek2 gambar yang aku ambik, boleh tahan jugak kualiti gambar henfon aku ni

Galak sungguh pokok ni berbunga!



Kalau aku camni dah puas hati dah.. takyah le pakai DSLR tu..

8 comments:

~aYu~ said...

yela cantiknya gambar-gambar ni.. sy pun lg suka amik gambar guna hp jek sbb rasa mcm lg terang je dr guna kamera.. pastu senang.. hp mmg bawak kemana saja kan..

eMMe said...

cantik je gambar...
suke2...
kamera henfon ape Syani?
meh nak pinjam jap! hehehe....

sissyira said...

salam..

org cakap kepuasan pakai DSLR ni.ehe... teringin juga pakai kalau ada duit lebey..hehe


jemput joint contest syira :

http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

Alin Marlini said...

HP lagi canggih dr DSLR..kira okaylah tu

SYANI said...

Ayu,
Hp senang nak usung... Letak dalam poket baju/seluar jer..

SYANI said...

Emme,
Pakai henfon SE903 jer... jadi la.

SYANI said...

Sissyira,
Sekali tengok org pakai memang teringin, tapi 2x fikir, tak jadi la pulak..hehehehe

SYANI said...

Alin,
Cukup la dengan apa yg ada kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...