Friday, May 18, 2012

TEROWONG CINTA YANG HIJAU

Aku memang peminat hijau, so kalau ada benda2 yang hijau cepat je mata aku nak tengok
[tu salah satu sebab kenapa blog aku pun kaler hijau...hehehehe]

Hari tu aku tengok paper apa tah.. ada la gambar terowong cinta ni
Yang menarik mata aku of kos le kalernya yang hijau tu.... 
Meh aku tayang kat korang


SUBHANALLAH!!!! Cantiknya ciptaan ALLAH

Terowong ni bukan ciptaan manusia tau
Sebab terowong ni terjadi dek pokok2 yang tumbuh di ki kanan jalan keretapi ni
Ye... ini adalah landasan keretapi di UKRAINE


Disebabkan tempat ni unik, so ramai orang suka bergambar kat sini
Maybe sebab tempat ni nampak cam romantik , itu sebab digelar Tunnel Of Love



4 comments:

eMMe said...

laluan keretapi ke? cantik, org boleh lalu situ tak, wow! really romance hehehe...kt Malaysia takde lagi tunnel gini, ciptaan yg Maha Agung...

|| NaFiRaa || said...

haah laaa.. cantek sgt.. sejuk jek mata memandang~

bunga_rose said...

haah la, memang lawa.. suka tengok.. sejukk je mata ni

Kakzakie said...

Kalau tempat kita ada macam ini agaknya dah jadi tempat lepak mat gian ye... cantik sungguh:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...