Friday, May 25, 2012

KFC POKKITS - KORANG DAH TRY??

Semalam dah try beli KFC Pokkits
Saje je la sebab tengok kat paper harga promotion RM2.60 tu sampai 27/05/2012 je
Dah alang2 menunggu tok laki habis keje, awok nyinggah le ke KFC
[semata2 nak beli Pokkits tu]

Pehtu beli tak hagak2... sampai 4 ketui [untuk aku, suami & anak2]
Kos baru 10 hinggit ++  je sebelum tax

Itu je le dinner kami malam tadi..
Cinonit je rupanya.. tapi sesuai la dengan harganya tu
Ala2 macam twister sikit [tapi twister lagi sedap aku rasa]
Tapi hasben aku tak berapa gemor
[dia bukan tekak western cam aku..hehehehe]

TAPI.... adalah diingatkan 
SILA MAKAN MASA MASIH PANAS 
[suam pun consider ok lagi]
sebabnya bila dah sejuk roti luar tu jadi keras kejung & salad pun dah cam lembik
Itu yang menyebabkan ianya jadi tak sedap
[sebab aku habiskan belen si Adib lewat malam tadi... dah sejuk & tak sedap]

So sape yang belum try lagi, boleh le cuba sebelum harga jadi mahal
Offer RM2.60 sampai 27/05/2012 jer... 

9 comments:

Nini D.. said...

wah..kene try nih!

Mama Likha said...

tk try lg.. tkthu pun kewujudan benda ni hehe...

munna said...

blm cuba lagi yag ni....harus cuba lepas ni

|| NaFiRaa || said...

nak try jugak lah nanti..
tapikan KFC selalu camtuh.. masa iklan nampak saiz punyelah besar.. bila beli.. alahaiiii.. sekali jeling jek habes~ kekekeke

Myra Jay said...

Tak penah cuba tp kena cepat2 terjah la Limited time kan ;)

Syida said...

tadi breakfast kat kepsi, tp tak perasan pasal benda ni.

Qhaifa Nur said...

tengok tang harga yang berkobar-kobar nak makan...sedap kan..kan..

SYANI said...

Korang semua kena try masa tengah murah ni... Offer sampai 27/5/2012 je...

- dieyana - said...

semlm kat kfc carefur, nk try, org ramai... tgh hr tadi kat jln tar pun nk try, org beratur panjang jugok..huuhuh, tk de rezeki....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...