Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, May 22, 2012

OLE-OLE CAMERON HIGHLAND

Cemana la aku boleh tak perasan aku tak publish lagi entry ni
[Dah lama dok tersadai dalam draft rupanya]

Ni antara ole2 yang aku beli kat Cameron Highland tempohari
Sayur, jeruk, teh & jem stroberi malas la nak tayang sebab dah biasa sangat
Tapi yang ni first time aku beli kat CH walopun dah pernah 5-6 kali ke CH
Kopi & teh tarik strawberry
SEDAP weh... [kalo korang suka stroberi la]
Tapi laki aku kata tak sedap... well, tekak masing2 kan

 Ni pulak jem mini
Beli kat Avant Chocolate tu la
3 botol RM10.. tapi cinonit jer..

Rupa jem mini tu
[Sapu 3 keping roti dah habis... ]
Tapi sebab comel, aku beli gak


Ni Aleeya tolong demo kan saiz cinonit botol jem tu



8 comments:

rasp said...

1st time tgk air kopi & teh tarik stoberi tu...
kena pegi CH kalo cenggini...
hehehehehe cari alasan jer kan nak gi jenjalan.....

Eliss Mie said...

alahai kiutnya botol jem tu :)

POSH76 said...

bessnyer dapat ole2

SYANI said...

Rasp..
Sebab first time jumpa tu yang buat TERBELI tu..

SYANI said...

Eliss Mie,
Memamg kiut.. bila jem dah habis pun sayang nak buang botol tu. Basuh & simpan dalam almari..

SYANI said...

Posh,
Ole2 untuk diri sendiri..

Alin Marlini said...

terpesona ngan jem tu...

sawaNiLa said...

botol jem kecik tu cute lah... nanti kalau ter-lalu jln CH insya allah nak beli lah... habis pakai boleh isi rempah ratus. bak kata suami... suka sangat simpan botol