Tuesday, May 15, 2012

FEELING MUDA

Tetiba je aku cam teringat2 lagu ni
Lagu ni femes masa aku form2 @ form 3 dulu




Tetiba rasa muda 15 tahun bila dengar lagu ni...hehehehe


Dulu masa sekolah2 aku tak minat lagu Melayu [melainkan lagu KRU tapi takle fanatik sangat]
Aku lebih prefer dengar lagu omputeh
Lantak pi la kat Ukay's ke, 4U2C ke, Slam ke... memang tak minat langsung
Dah le tu, tak main le dengar radio Melayu [masa tu tengah top Radio Muzik je]
Alih2 aku asyik dengar Hitz Fm ngan Mix FM je

Those were the days yang aku dah tinggalkan 
But the memory still remains..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...