Monday, May 28, 2012

JAMU SUSUK DARA... ADA YANG PERNAH CUBA TAK??

AWAS!!! Ini untuk bacaan orang yang dah berkahwin saje yer... Anak dara pi jauh2.. syoh..syoh

Lately ni ada la pulak orang tag2 kat fb pasal benda ni
Memula ingatkan Jamu Susuk Dara cam jamu2 yang biasa tu
[Biasa la pompuan nak rapat la, ketat la, mantap la.. dll]



 Dua jenis jamu Susuk Dara..

Basically benda ni cam jamu yang makan tu juga, cuma satu lagi functionnya untuk dimasukkan ke dalam faraj untuk membuang semua blockage dalam tu. Kiranya kalau ada sesape yang ada masalah susah nak pregnant, boleh le try jamu ni. Buang blockage dulu pastu insya-allah la senang nak pregnant.

First korang kena sumbat pil dalam faraj pastu biarkan untuk satu ketika & nanti akan keluar la segala kotor2 dalam rahim korang tu. Contoh yang aku cilok dari fb camni la.. Naik loya gak tekak aku tengok. Gross kan???






Aku kalau jamu jenis makan2 ni aku boleh la try lagi. Tapi kalau jamu jenis jolok dalam petpet tu aku cam takut la pulak. Tak sanggup rasanya nak jolok sendiri dalam tu. Seriau weh!. Dulu aku pernah try yang jenis serbuk punya. Bidan mana tah kasi. Tu pun aku suruh hasben yang buatkan tapi sebab baunya cam rempah ratus, cam tak best la pulak. Bila nak ehem2 kena la wangi2 kan?? Ni pulak bau rempah ratus [walopun dah cuci], boleh mati mood dibuatnya. Kesudahnya, aku pakai sekali tu je pastu aku humban je..

Korang berani tak try jamu pesen jolok2 cam ni??

29 comments:

POSH76 said...

scary.....

Eliss Mie said...

x pernah tahu ada jenis mcm ni..memang x berani laa..

Rinna said...

Baru je pagi tadi ada member dok citer pasal jamu nie dan tgk gambar tuh ler.. tah ler rasa cam takut jek nengoknya.. :)

eMMe said...

geli la Sis, takmo la tgk ...

Suara Kalbu said...

Adehhhh.... ngeri pulak tengok ni. Tapi kalau betul fungsinya begitu maybe bagus untuk dicuba kut :-)

kakngah said...

aiyak!! tak berani wey... kang efek ntah apa2 kt uterus.. takde spare part hoccay!!~

~ Lady ell ~ said...

fungsinya dh bagus dah...tapi kaedahnya tu...uish.geli ler pulak tengok kotor2 tu keluar

(^_-)V said...

uishhh, tetibe tak lalu nak jengah blog along, cepat2 je tgn scroll gmbr2 tu kebawah..huhu

iela said...

yewww.. biar betul ni ada sijil KKM ke? tak sanggup nak try

Ayu Norjohana Ibrahim said...

Insyaallah pas Raya Puasa ni akan dpt sijil KKM.
Lagi elok kotoran2 tu dibuang dr dibiarkan brsarang dlm tu.. nnt mcm2 penyakit dtg. Kadang2 kita ni x sedar dalaman kita teruk smpai mcm tu.. bila dah sedar, mgkin da trlmbat utk diselamatkan.. itu yg ramai kena kanser, fibroid, cyst dan x ble peknen tu.. Lebih baik buang dr awal..

Anonymous said...

Cm nk try tp tkut sbb kna jolok msuk dlm...tkut da effect len plak

Anonymous said...

salam sye dh test jamu nie... mula2 mmg takut n geli mase tgk pic nie.... tp bile tgk sendiri kotoran yg ade tue kuar mmg terkejut... n skrg alhamdulillah semua dh ok.... kdg2 kita x tau dlman kita utk yg dh kawin n dh ade ank mmg elok ambil utk jaga hubungan suami isteri.....

hana said...

Scary jg.. I ni susah nk cya slg bkn rkan or fmly trdkt yg bg testimoni.. Mklumla testimoni yg depa duk bg tu taip n reka cite pn blh.. Bg yg mniaga ni cubala cra yg lbih myakinkn..bgtau asal mna. Bikin kt mna. Tnjuk proses pmbuatn ke siapa fouder..brulh org ykin skit..

hana said...

Scary jg.. I ni susah nk cya slg bkn rkan or fmly trdkt yg bg testimoni.. Mklumla testimoni yg depa duk bg tu taip n reka cite pn blh.. Bg yg mniaga ni cubala cra yg lbih myakinkn..bgtau asal mna. Bikin kt mna. Tnjuk proses pmbuatn ke siapa fouder..brulh org ykin skit..

shasha said...

Sy pernah try jamu yg pesen jolok dlm v tu tp dr brand lain, tp xberkesan pun xrapat pon..xtau la plk jamu ni...

Ayu Norjohana Ibrahim said...

Nak test keberkesanan jamu susuk ni ble sms akk Ayu 019-5112129 atau ble add akk kt fb https://www.facebook.com/ayunorjohana
bleh juga usha pages akk kt fb
https://www.facebook.com/JamuSDara

Suriati Ibrahim said...

mula2 x percaya... tapi lepas cuba sendiri alhamdullilah... mmg bagus...

myztiq said...

Lau jamu mkn,x hal,ni kna jolok2, pas tu nak kna kuar kn blk pulak..seriau eh.

Fatimah Azzahraa said...

jom whatsapp o viber o msg sy tuk taw details tntg diz product..0199822708..i will guide u..insyaAllah..

Assalamualaikum.. said...

Saya pun dah cuba jamu ni n sekarang jd agen utk jamu ni.. Tertarik nak cuba sbb bc testimoni... Takut jgk ms mula2 nak insert tp sbb nak tgk keberkesanannya..saya cuba jgk n alhmdsulillah.. bila dah cuba br berani nak jual kat org.. So kpd sesiapa yg berminat blh la add saya di FB Cheah Jsd Perlis... atau sms 019-6624247... bila dah cuba terasa yg kita mmg sgt2 perlukan jamu ni...

Myra Jay said...

Ada juga member tag pasal JSD ni, nak mencuba tp memikirkan kena 'masuk' dalam Ms V rasa cam was2 lak.. ;)

norfarazilla bt rahmat said...

takde apa pun yg perlu takut...sy dah guna jamu ni,kemudian jd agen seterusnya jd pengedar...semua cerita kami benar belaka tiada rekaan pun..mcm sy sendiri mengalami pendarahan selepas bersama...ubat dari dr dah beratus tapi tak baik juga....tgk jamu ni...jolok pun jolok la janji baik...sekarang syukur dah ok...hsuband org yg paling bahagia..tak perlu puasa lama2...u all blh juga ke blog sy http://lovelyjsd.blogspot.com

Noor Azeenah Michael said...

Salam semua JSD ni memang bagus ada KKM dan Halal. Pengasas Hanni. psl Jolok2 tu sbnrnya itu prosedur je. selepas 72 jam ada yg kuar sendiri. Kamu geli tengok benda tu kuar mcm tu tapi tak geli ke kalau benda tu terperap dlm miss V kita sekian lama itulah sbb ada yg tak boleh mengandung, ada ketumbuhan kanser dan sebagainya.

Aida azni abd razak said...

http://www.facebook.com/DrZubaidiHjAhmad/posts/500780556608691

dah habis raye ni pon belum ade yg kasi tahu dah ade kkm ke tak.. tu pon sy dah terjebak beli feminine wash nye.. :(

fasya said...

Slm. Sy agen JSD dari pontian, johor. Alhamdulillah jamu ni ade pndftaran kkm. Dah ramai yang mnggunakan jamu ni and feedback yang kami dapat alhamdulillah memuaskan. Saya diajar oleh senior, menjual jamu ni bukan untuk dapat untung tp untuk membantu mereka2 khususnya kaum wanita yang mempunyai masalah dalaman atau keintiman. Berkenaan tentang susuk atau memasukkan jamu kedalam miss v tu, puan2 jangan risau.. Kalau cik abang punye yang besar tu boleh masuk, takkan jari kita yang besar mane ni tak boleh nak masuk. Ye tak?? (maaf.agak lucah.huhu..). Kalau puan2 tak nak menggunakan produk yang ini..JSD ada banyak lagi produk lain yang puan2 boleh cuba. Saya rasa tiada salahnya melabur sikit untuk mengikat suami kan..hihi.. Kalau ada yang berminat dengan JSD ni, boleh la sms or w.app saya. 01119461007. Khidmat nasihat percuma diberikan. kalau saya tak dapat jawab, insha allah ramai senior2 saya yang akan menjawab persoalan anda. Salam perkenalan dari saya.. :-)

fasya said...

Slm. Sy agen JSD dari pontian, johor. Alhamdulillah jamu ni ade pndftaran kkm. Dah ramai yang mnggunakan jamu ni and feedback yang kami dapat alhamdulillah memuaskan. Saya diajar oleh senior, menjual jamu ni bukan untuk dapat untung tp untuk membantu mereka2 khususnya kaum wanita yang mempunyai masalah dalaman atau keintiman. Berkenaan tentang susuk atau memasukkan jamu kedalam miss v tu, puan2 jangan risau.. Kalau cik abang punye yang besar tu boleh masuk, takkan jari kita yang besar mane ni tak boleh nak masuk. Ye tak?? (maaf.agak lucah.huhu..). Kalau puan2 tak nak menggunakan produk yang ini..JSD ada banyak lagi produk lain yang puan2 boleh cuba. Saya rasa tiada salahnya melabur sikit untuk mengikat suami kan..hihi.. Kalau ada yang berminat dengan JSD ni, boleh la sms or w.app saya. 01119461007. Khidmat nasihat percuma diberikan. kalau saya tak dapat jawab, insha allah ramai senior2 saya yang akan menjawab persoalan anda. Salam perkenalan dari saya.. :-)

Shia JSD said...

salam sis..

sy pengguna JSD ni.. mula2 pun mmg takut.. tapi berani kan diri nak cuba sbb nak bagi cinta pada suami..hehe..

Alhmdulillah bila dah cuba, sy sndiri puas, dah ape saja testimoni yg diberi smua benar2.. sy trus jadi agen..utk pngetahuan yg lain, testimoni tu kami print screen dari feedback customer sama ada dari fon atau emel atau pm.. tade yg main taip sndiri.. Allah tu melihat kalau kami menipu..

sy agen di UKM bangi, kajang, putrajaya..berminat boleh msj sy 0172469822
https://www.facebook.com/pages/Shia-JSD/545924802096174

Nisamli Rina said...

Jolok je bukn brg kotor itukn ubat..niat le

Nurul 'Aqilah Bt Roslan said...

Ada pengedar area seri iskandar tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...